Hlavní obsah
Článek

Když se v roce 2008 Scarlett Johansson (29) a Natalie Portman (32) společně objevily v historickém filmu Králova přízeň, šlo o jedinečnou příležitost vidět pohromadě dvě herecké hvězdičky, které před sebou měly velkou budoucnost. Jak jsou na tom tyto filmové krásky dnes?

Od premiéry filmu, jehož děj se odehrává v 16. století na anglickém dvoře, už uběhlo šest let a Scarlett i Natalie dospěly v atraktivní ženy, které mají vedle herectví i rodinné povinnosti. Herečky, které ztvárnily sestry Annu a Mary Boleynovy, se poté vydaly každá vlastní cestou a rozhodně se v Hollywoodu neztratily.

Po profesní stránce je úspěšnější Natalie Portman, která se může pochlubit Oscarem za roli baletky v dramatu Černá labuť. Scarlett takové štěstí dosud neměla, přestože o jejím talentu není pochyb. Nedávno zazářila ve filmu Ona, přestože v něm pouze zazněl její hlas a tvář zůstala skryta.

Kolegyně z Královy přízně mají slabost pro komiksové hrdiny. Zatímco Natalie se objevila po boku Thora, Scarlett si užíval Iron Man a Captain America.

Obě herečky si však udělaly čas i na rodinu. Natalie je maminkou téměř tříletého Alepha a Scarlett se svého prvního potomka dočká už letos.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám