Hlavní obsah
Článek

Majitelka nejslavnějšího pozadí rozhodně nepatří k tradičním turistům, kteří by po zhlédnutí orloje zamířili přes Karlův most na Pražský hrad. Hvězda americké reality show má velmi specifický program.

Kim Kardashian (33) v Česku nekoncertuje, ani zde nepřijela kvůli natáčení či uzavření mezinárodní dohody, ale přesto si užívá servis jako nejvýznamnější obyvatelé planety. Společně s manželem Kanyem Westem (36) v Praze rozhazují své těžce vydřené peníze a okukují zdejší zákoutí.

Po nezbytných nákupech na Pařížské ulici Kim poznala naši metropoli i z jiné stránky. Během procházky historickým centrem narazila na večerku nabízející nepřeberné množství alkoholu za lidové ceny, a poté jí do oka padl plakát lákající na Muzeum mučicích nástrojů. Kardashian jen nevěřícně hleděla a raději pak zamířila do luxusní restaurace, kde se slavný pár nasytil.

Páteční večer patřil party v malostranském klubu, kde se svobodou loučila stylistka Kanye Westa Renelou Padora. Kim si stejnou akci, ovšem v podstatně okázalejším duchu, prožila minulý týden ve francouzském Versailles.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám