Hlavní obsah
Článek

Herec Johnny Depp se přiznal, že zbožňuje erotickou literaturu. Knížky lechtivého formátu si bere s partnerkou Amber Heard do postele a četbou se společně motivují k milostnému dovádění. Padesátiletý hollywoodský idol požádal o dvaadvacet let mladší partnerku o ruku. Ta jeho žádost přijala.

Johnny miluje také uměleckou fotografickou erotiku a je moc rád, že s ním Amber tuto vášeň sdílí.

„Do svého repertoáru zařadili erotickou literaturu, která je rozhodně drsnější než 50 odstínů šedi. Je to dost neobvyklé, ale čtou si každou chvíli nějakou novou knihu. Amber ukázala Johnnymu nějaké starší erotické brožované knihy a on teď začal sbírat staré fotografické knihy o sexu a snímky z padesátých let a dřívější doby,“ píše magazín Radar Online.

Depp požádal Heard o ruku na Štědrý den loňského roku. V létě 2012 se rozešel s partnerkou Vanessou Paradis, s níž má čtrnáctiletou Lily-Rose a jedenáctiletého Jacka.

Na otázku, zda považuje vysoký věkový rozdíl mezi sebou a Amber, nedávno odpověděl: „Nemyslím. Mám hodně životních zkušeností, to určitě, ale nemám pocit, že se na ni dívám spatra. Nebo jsem její mentor. Mám spíš pocit, že je ona inspirací pro mě!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám