Hlavní obsah
Článek

O chlapa už Eva Feuereislová (24) nezavadila pár měsíců, a tak nejspíš testuje svou orientaci. Její obří vnady se setkaly s obdivem i na akci, kde převažovaly lesbičky, což slávychtivé blondýnce vůbec nevadilo.

Neúspěšná účastnice televizní reality show své silikony hrdě předvedla na přehlídce spodního prádla, a netrápila se tím, kdo tvoří publikum. Každý zájem ji totiž těší, a je jedno, zda osloví muže, či ženy. Eva se prostě ráda předvádí a po plastice a dietě tak bude nejspíš jen v podprsence k vidění stále častěji.

„Dostala jsem nabídku na přehlídku obchodu se spodním prádlem. Kromě focení je to pro mě další výzva na sobě dál pracovat, takže už sem si vyhlédla fitness, kam budu chodit. Také mě čeká operace nosu a zubů,“ tvrdí Eva, která se asi brzy stane ztělesněním ženské dokonalosti.

Na přehlídce neměla Feuereislová o nápadnice nouzi a vystavovala se také po boku české verze vousaté zpěvačky Conchity Wurst, jejíž líčení vzala do svých rukou. „Nebudu popírat, že poslední dobou mám kolem sebe spíše gaye a lesbičky...,“ dodala Eva, která je pravděpodobně otevřena všem možnostem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám