Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Obdivovatelé netradičních křivek americké celebrity Kim Kardashian (33) si konečně přišli na své, když se nejznámější pozadí světa objevilo i v Česku, kde vzbudilo velký poprask.

Novopečená manželka Kanye Westa nemůže zůstat v anonymitě, protože ji její proslulé křivky okamžitě prozradí. Během pobytu v Praze se sice maskuje slunečními brýlemi, ale při pohledu z profilu je zřejmé, že k nám zavítala hvězda, jíž může konkurovat snad jen Věstonická Venuše.

Kim Kardashian si nejspíš předem nechala zjistit, co v Praze stojí za zhlédnutí. Na Karlově mostě bychom ji s jejím třetím manželem nenašli, protože pochopitelně zamířila do Pařížské ulice, kde se poohlížela po dalších kouscích do svého šatníku. Když novomanželům vyhládlo, samozřejmě si nezašli na Václavák na klobásu, ale rezervovali si restuaraci, v níž se podávají jen vytříbené lahůdky.

V pátek večer se měl slavný pár zúčastnit soukromého večírku, na němž se se svobodou loučila rapperova stylistka. Ta si Prahu vybrala jako místo své svatby a vděčíme jí tak za tuto vzácnou návštěvu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám