Hlavní obsah
Článek

Jestli se Zdeňku Macurovi (49) dá věřit, a zdá se, že na rozdíl od jiného aktéra případu Iveta Bartošová (†48) snad nikdy vyloženě nelhal, jde o alarmující sdělení. Ochránce zpěvačky totiž vyzval veřejnost, aby se mu ozývala s případnými poznatky, které by naznačily, že se Josef Rychtář (65) opravdu k manželce nechoval dobře. A narazil tak možná na hodně divnou věc!

„Jsou svědectví o tom, že chtěla léčbu. Další je z ledna tohoto roku, že dokonce nastoupila na protialkoholní léčbu a na druhý den ji opět unesl domů,“ tvrdí Macura s tím, že agresoři se takto často chovají, že brání první lékařské pomoci.

Že má podíl na Ivetině smrti, o tom nepochybuje. Co je pro něj důkazem? „Mnohem víc toho prozrazoval on sám než ona. Když už jsem zvolil variantu, že jsem s ním chtěl mluvit, úplně mě (Rychtář) ubezpečoval, že je (Iveta) v pořádku. Jako by chtěl zabránit tomu, aby jí někdo pomohl,“ uvádí. A přidává další poznatky od svědků.

„Dost často mají odvahu, ale pak se bojí, aby se někde nemedializovalo jejich jméno. Proto z toho často utíkají. Říkají například, že viděli, jak ji násilně tahá za ruku, jako by byla věc. Nebo že s ní někdo mluvil a on hned přišel a odvedl ji hned pryč, aby s ní nikdo nemohl mluvit. Izoloval ji. Pak jsou lidé, kteří mají různé nahrávky i ze soukromí,“ dodal Zdeněk Macura na pietní vzpomínce na Ivetu Bartošovou.

Reklama

Další články

Načítám