Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Potřebujete zdůraznit dekolt, zakrýt bříško nebo třeba zkrotit plné tvary? Víme, jaké plavky vám budou slušet i kde je pořídíte! Inspirujte se aktuálními trendy a nebojte se letos zazářit!

Trendy kousky, které vám budou slušet!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz právě přistály žhavé novinky, které si vás získají na první pohled. Ať už vás příroda obdařila jakoukoliv postavou, určitě si vyberete. Zjistěte, jaký střih vám bude slušet, a buďte letos v létě neodolatelná!

Nevýrazné křivky – co s tím?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pak je potřeba podpořit vaši ženskost a vytvarovat ženskou siluetu. Ideální jsou více vykrojené bikiny, které zdůrazní váš pas. Vyzkoušejte třeba plavky Sáva! Jejichž spodní díl je krásně vykrojen a dá díky optickému klamu vašim bokům ten správný tvar. Push-Up efekt a pěnová výplň přidají dekoltu na plnosti a vy se budete cítit skvěle!

Přesýpací hodiny – typicky ženské tvary si zaslouží zdůraznit!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pyšníte se úzkým pasem a stejně širokými rameny i boky? Nebojte se svou siluetu ještě více zdůraznit. Nejvíce vám budou slušet plavky bez ramínek s jemným a něžným vzorem. Inspirovat se můžete třeba u plavek Sfinx. Horní díl střihu bardot vykouzlí famózní dekolt, ke kterému přitáhne pozornost hravý detail v podobě květu. Něžná barevná kombinace zdůrazní vaši romantickou stránku a bude slušet opálené pokožce. Co myslíte?

Plné tvary – zjistěte, jak je zkrotit!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příroda vás obdařila plnými křivkami a velkými ňadry? Své ženské tvary nemusíte skrývat, naučte se z nich udělat přednost! Velké vnady potřebují řádnou oporu. Aby byly celý den na svém místě, potřebujete široká ramínka a padnoucí střih. Co říkáte na okouzlující plavky Samuela? Horní díl zkrotí i opravdu velká prsa a díky výškově nastavitelnému pasu u spodního dílu snadno skryjete pár nedostatků v oblasti bříška a boků. Nebojte se sáhnout po výraznějším vzoru – nebudete litovat!

Menší prsa – jak si přidat pár centimetrů?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toužíte po plnějším dekoltu? Pak zapomeňte na všeobecně oblíbené trojúhelníčky. Poohlédněte se po plavkách s vyztuženými košíčky a Push-Up efektem. Slušet vám budou například plavky Sidonie. Vyztužené košíčky s pěnovou hmotou obstarají plnější dekolt, po kterém toužíte. Díky výraznému motivu a ozdobné mašli mezi ňadry si navíc můžete být jistá, že váš okouzlující dekolt nikdo nepřehlédne!

Další články

Načítám