Hlavní obsah
Článek

Domenico Martucci (47) začal nedávno sypat historky z loňského léta, kdy pobývala Iveta Bartošová (†48) u něj v domě v Itálii, kam si ji přišel násilím vyzvednout Josef Rychtář (65). Italský hrabě tvrdí nejen to, že začala být povolná poté, co jí Rychtář vyhrožoval zabitím Artura, nyní navíc přidal děsivou informaci o tom, že ji zlákal na pořádné opití, jen aby s ním dobrovolně šla!

„Iveta byla třicet, čtyřicet minut na kapačkách a vůbec nemohla pít alkohol. Mám svědkyni, a to říkám poprvé, která slyšela, jak Iveta, když Rychtáře uviděla před barákem, mu povídala, že potřebuje pít. Rychtář jí řekl: ‚Neboj se, jdeme dolů na pláž a tam budeš pít, kolik chceš.‘ To mě dostalo. Ta paní je překladatelka, a když mi to řekla, začal jsem brečet. Všichni víme, že jí alkohol dal, dokonce to sám přiznal, ale tohle ukazuje, že už od začátku ji chtěl opít,“ řekl Super.cz Martucci s tím, že tím Bartošovou ohrozil na životě, a nešlo o žádnou nutnost, jak Rychtář tvrdil.

„Iveta se na mě těšila, až přijedu, nalíčila se, udělala nehty, vypadala krásně. Prostě se dala do pořádku. Čekala na mě a začala se dokonce učit italsky. Až po tom telefonátu s Rychtářem se zhroutila a museli jsme zavolat záchranku, a nakonec za podivných okolností odjela s ním,“ uzavírá Martucci.

Reklama

Další články

Načítám