Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Letní dovolené se sice blíží, ale stále máme čas zlepšit kvalitu pokožky těla a pořídit si přípravky na opalování i následnou péči. Vyzkoušejte podobně jako Dana Morávková americkou přírodní kosmetiku Pevonia Botanica.

Jak chránit pokožku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý by měl při opalování dodržovat základní pravidla. Nejdůležitější z nich je používání ochranných krémů s dostatečně vysokým UV faktorem a respektování vlastního fototypu pleti. Sluneční kosmetiku nepoužívejte pouze na pláži, ale i během všedního dne ve městě. Spálit si dekolt či ramena můžete i u kávy na zahrádce restaurace. Nezapomínejte, že pokožka na obličeji je velice křehká, pořiďte si raději denní krém s ochranným faktorem. Myslete i na ochranu rukou. Přípravky z řady Ligne Soleil poskytnou vaší pleti ochranu, hydrataci i péči. Výrobky jsou obohaceny o vitamíny E, C a B, také zelený čaj, squalin, kyselinu hyaluronovou, aloe a extrakt z vodní lilie.

Po opalování

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na konci dne stráveného na slunci je pokožka dehydrovaná. Velké dávky slunečního záření kůži dráždí a urychlují její stárnutí a tvorbu vrásek. Ihned po opalování je vhodné se osprchovat vlažnou vodou, aby se spláchl prach, zbytky chlorované a slané vody, opalovacího krému, kožního mazu a jiných nečistot. Poté přicházejí na řadu pleťové a tělové přípravky po opalování. Obsahují blahodárné zklidňující a zvlhčující látky, které vrátí vysušené kůži vláčnost, pomohou zmírnit napětí a prodloužit trvanlivost opálení. Výborný je Zklidňující gel po opalování, který uvolní a zklidní pokožku a podpoří regenerační proces ve tkáních.

Před dovolenou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestliže chcete před dovolenou zlepšit kvalitu pokožky, vyzkoušejte francouzskou metodu Lipomassage™. Tato metoda zvyšuje krevní a lymfatickou cirkulaci, a tím podporuje vyplavování odpadu látkové výměny. Napomáhá rovněž odbourávání tuků a přispívá k celkové relaxaci. Výsledkem je štíhlejší, vyrýsovanější tělo a hladší a pružnější kůže. Metoda je určena pro ženy i muže bez věkového omezení. Po proceduře bude pokožka prokrvená, zlepší se její zásobení výživou a kyslíkem. Pokožce se navrací elasticita a zpevňuje se ochablé podkožní vazivo. Zlepšením toku lymfy dochází k odplavování toxinů a nežádoucích látek z těla, pokožka a celý organismus se omlazuje a regeneruje.

Péče v salónu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po dovolené sází Dana Morávková na hydratační ošetření Plantomer, které nabízí unikátní kombinaci aktivních ingrediencí složených z přírodních mořských a propolisu. Efektivní péče hloubkově hydratuje, zklidňuje, léčí a posiluje. Okamžitou úlevu na slunce citlivé pokožce nebo pleti poškozené opalováním přináší zklidňující zábal z vodní lilie. Chladivá a citlivost snižující vodní lilie, zelený čaj a heřmánek sníží nepohodlí pleti spálené sluncem. Toto ošetření nejen uleví vaší pleti od pálení a štípání, ale tato procedura zároveň léčí, snižuje citlivost a teplotu pokožky.

Další články

Načítám