Hlavní obsah
Článek

Dnes je to přesně měsíc, co Iveta Bartošová (†48) spáchala sebevraždu. Od té doby se vyrojila řada spekulací o tom, kdo má na její smrti největší podíl. Mluví se zejména o jejím manželovi Josefu Rychtářovi (65), který se po Ivetině sebevraždě choval hodně podivně.

Server Extra.cz dnes zveřejnil nahrávku telefonického rozhovoru Ivety Bartošové s její matkou Svatavou (73), který zpěvačka uskutečnila jen pár hodin před svou smrtí. V hovoru s maminkou nejsou žádné zjevné stopy po tom, že by se snad trápila nebo jí někdo ubližoval, ale mluví velmi pomalu a potichu.

Rozpovídala se i o tom, jak ji obtěžuje Zdeněk Macura (49) a hezky mluvila o Arturovi.

„Bojím se, že se sem někdo chce dostat, ještě že máme ten alarm,“ řekla mimo jiné matce s tím, že ji Macura neustále prudí.

Syn Artur se pak podle Ivety už moc těší na to, až se osamostatní. „Počítá každej den, kdy mu bude osmnáct, až bude moct odejít od Ládi,“ líčila mamince.

Ač si v telefonátu na Rychtáře nestěžovala, z jejího hlasového projevu je patrné, že v úplném pořádku nebyla. Otázkou je, kdo přesně telefonát nahrával a zda nahrávku úmyslně nepořídil Josef Rychtář za účelem toho, aby mohl v případě potřeby dokázat, že Ivetě v jeho přítomnosti nic nehrozí. Iveta by navíc Rychtáře jen těžko mohla kritizovat, když jí během hovoru stál za zády. Už jen to, že byl hovor s matkou nahráván, je více než podivné, a je patrné, že Iveta byla monitorována. Je otázkou, zda o tom Iveta věděla a souhlasila s tím. Pokud ne, jednalo by se nejspíš o trestný čin.

Reklama

Další články

Načítám