Hlavní obsah
Článek

Středeční návštěva exekutorů u manželů Řepkových, která málem skončila tragicky, když Vlaďka Erbová (42) prý omylem nacouvala do jednoho ze soudních vykonavatelů, měla dost vážné následky nejen pro modelčinu psychiku, ale málem se jí podepsala i na zdraví. Z události se přes uklidňování od Tomáše Řepky sesypala a její stav byl tak vážný, že k ní narychlo musel přijet doktor.

„Včera to nešlo. Celý den na mě ta událost sedala, přemýšlela jsem o tom, jak jsem málem ublížila nechtěně člověku, a večer jsem už explodovala. Začala jsem tak brečet, že to nešlo nijak zastavit. Naštěstí kamarádka Janička nelenila, sedla do auta a přivezla pana doktora, který mi píchnul injekci, dal mi léky, a po těch jsem usnula. Spala jsem celý den a už mi je lépe,“ řekla dnes Super.cz unaveným hlasem Erbová.

Ta do sebe ve středu nevpravila ani sousto jídla a na jejím kolapsu se podepsalo několik šálků kafí a pár krabiček cigaret, které nervózně kouřila jednu za druhou.

„Byla jsem v permanentním šoku. Pro mě je důležité, že jsem mu nijak neublížila, že nebude mít žádné trvalé následky, žádnou zlomeninu a podobně. Samozřejmě k vyšetřování se postavím čelem. Hlavní ale je to, že je v pořádku,“ dodala s tím, že se s mužem ještě zkusí spojit kvůli omluvě a po víkendovém filmovém natáčení si odjede od všeho stresu odpočinout do hor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám