Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a herečka Jitka Asterová (64) neměla nikdy problém s mluvením o lechtivých věcech a experimentování. Vždyť taky devět let moderovala v rádiu pořad Sexy život. Když se objevila jako host na představení zajímavé designové podoby Venušiných kuliček, tak nás překvapilo, že se tomuto způsobu sexuálního vzrušení neoddává.

„Venušiny kuličky jsou pro mě prehistorická záležitost. Nevím, jestli se do toho budu pouštět znovu," nechala se slyšet Jitka. Co se týká jiných sexuálních pomůcek, jako jsou například vibrátory, tak tam už nebyla herečka tak zdrženlivá. „Nepatřím k ortodoxním vyznavačům této zábavy. Nejlepší je to ve dvou. Říká se, že pokud jsou ti dva opojení sami sebou, tak nepotřebují žádné pomůcky. Toho se držím i nadále. Když jsem ale viděla tuhle řadu výrobků, jak vypadají, jak jsou krásné, z jakých úžasných materiálů jsou vyrobené, a když jsem si vyzkoušela, jak jsou funkční, tak možná budu patřit i mezi vyznavače," přiznala se Jitka.

Výtvory designérky Anny Marešové by Asterová klidně používala i k jinému účelu, než je ten primární. „Nejsou to věci, které se zamykají do šuplíku. Mám je vystavené mezi šperky. Kolikrát se i spletu, když si chci vzít nějaký šperk, protože jsou to opravdu krásné věci promyšlené do posledního detailu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám