Hlavní obsah
Článek

Po smrti Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) dělá vše proto, aby našel alespoň jednu spřízněnou duši. Když mu to nevyšlo u Ivetiných nejbližších, snažil se obvolávat její kamarády, ti se ale svorně odmítli stát jeho příznivci. A když už to ani u fenky Gejši asi nevyšlo, vybral si dva velmi zvláštní tvory, kteří mu klepají na rameno a tvrdí mu, jak je dobrý. Jeden z nich ještě nedávno na Rychtáře útočil, chtěl se s ním pobít, dnes už si ale spolu pláčou na rameni a jsou velkými kamarády!

„Dřív byl proti Rychtářovi, vypsal dokonce odměnu za jeho usvědčení z podílu na smrti Ivety, teď jsou ale jedna ruka. Rychtář se stal jeho kamarádem,“ dozvěděli jsme se. Udivilo nás, do jakých vod Josef sáhl pro útěchu, a nechtělo se nám tomu věřit.

Důkaz paradoxně přinesl Domenico Martucci. „Psal jsem Rychtářovi, aby nechal Arturovi dům po Ivetě. Tentokrát nepřišly jako odpověď žádné urážky jako obvykle, ale za tři hodiny mi napsal Petr Veselý, že mi Josef už psát nebude, že mu to zakázal. Asi mu dělá manažera,“ řekl nám a ukázal nám i zprávu.

Kromě Veselého se prý Rychtář spiknul i se zvláštní transkou z Ivetina pohřbu, která se na něm chtěla prý upálit. „Jsme v kontaktu, byla jsem u něj,“ pochlubil se nám bývalý muž jménem Diana.

Reklama

Další články

Načítám