Hlavní obsah
Článek

Miliardář Karel Janeček, kterého modelka a lékárnice Jana Doleželová chtěla jen pro sebe, ale nakonec zjistila, že by se o něj musela dělit s jeho partnerkou Markétou a možná ještě dalšími ženami, promluvil o svém vztahu k mnohoženství.

Janeček nechápe, proč někomu připadá divné, když chce mít víc žen najednou. Pokud s tím souhlasí všichni zúčastnění, nevidí v tom žádný problém.

„Nechť společnost je taková, že všichni lidé mají naprostou svobodu a jsou otevření a dokáží hovořit o svých preferencích. A pak když je žena, která chce muže, který jí bude naprosto věrný, tak takového může najít. Anebo miluje někoho, kdo jí řekne, že bude mít milenku. A buďto s ním zůstane, anebo nezůstane,“ rozpovídal se miliardář v pořadu České televize Karel Janeček, svět podle algoritmu.

A jeho manželka se rozhodla od něj odejít, což Janeček plně akceptoval, ač od ženy odejít nechtěl.

„Já jsem měl Markétu. A když se to zjistilo, tak já jsem jí řekl, že s ní zůstanu, ale Markéty se nevzdám. A ona řekla, že ne, tak jsme se rozvedli,“ dodal Janeček, jehož způsob života manželka nechtěla akceptovat.

„On si našel novou partnerku. V první fázi toho rozchodu byly takové tendence, že bychom mohli žít všichni společně. Ale to se záhy ukázalo, že není reálné,“ shrnula své dojmy ve stejném pořadu Janečkova bývalá žena.

Reklama

Další články

Načítám