Hlavní obsah
Článek

Z pracovité zpěvačky Jany Rychterové by si její slavnější kolegyně mohly vzít příklad. Na světě má opět nové album s názvem Tak hraj i první videoklip k písni Povolená. A při jeho natáčení se bavila nejen zpěvačka.

„Náhodní kolemjdoucí museli být chvílemi možná v šoku. Byla jsem rozcuchaná, nenalíčená, bez bot a na sobě jsem měla noční košili. Ani bych se nedivila, kdyby někdo zavolal sanitku,“ směje se Jana, která měla o videoklipu od začátku jasnou představu.

„Ta písnička je má favoritka. Samozřejmě jsou tam šansony, které jsou velmi hluboké, je tam i sranda, jak už to v mých písničkách bývá. Ale písnička Povolená je tak strašně ujetá, až dadaistická, že se stala jedním z nejoblíbenějších songů. K natočení klipu už pak byl jenom krůček. Vlastně je to o příšerné únavě a o tom, jak se člověk vykašle úplně na všechno," míní Rychterová, která v klipu vystřídala hned několik nočních košil.

A prozradila i to, jestli si pod ně vzala podprsenku. „Už nejsem žádná ranní rosa. Nemůžu přece lidi strašit,“ uzavřela se smíchem interpretka klipu, který již pár dní koluje internetem.

Reklama

Další články

Načítám