Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Míša Salačová neobráží pražské večírky ani neplní titulky bulvárních plátků. Rozhodně to ale neznamená, že by se po Miss České republiky 2000 slehla zem. Kráska pouze vyměnila modeling za milované hraní v klubech jako dýdžejka. V mezidobí také přivedla na svět dva syny Olivera (4) a Damiena (1,5).

Když Salačová hrála před zaplněným klubem Roxy, tak by jen málokdo tipoval, že tahle žena přivedla před rokem a půl na svět svého druhého syna a po porodu se jí podařilo zhubnout takřka třicet kilo. „Během prvního těhotenství jsem přibrala třicet čtyři kilo a při druhém jsem měla nahoře dvacet osm,“ směje se Salačová, která prý naštěstí patří mezi ten typ ženy, které se po těhotenství dostávají na původní váhu celkem snadno. „Samozřejmě jsem taky cvičila a řešila jídelníček, ale zásadní vliv na moji váhu mají nemoci,“ prozradila nám Salačová a jedním dechem vše upřesnila: „Byla jsem v poslední době hodně nemocná, samé chřipky a nachlazení, takže váha šla dolů sama.“

Přestože by si to mohla nejspíš klidně dovolit, tak Míša není matkou na plný úvazek, ale snaží se pracovat. Minimálně jednou do měsíce Salačová stojí před gramofony v klubu a přivádí milovníky taneční hudby do varu, jinak pomáhá svému manželovi v produkční společnosti, která organizuje mimo jiné i velké taneční párty a koncerty. „Nemohla bych nic nedělat, to bych se zbláznila. Snažím se pracovat, když kluci spí. Myslím, že se mi docela daří to skloubit,“ říká Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám