Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Christina Aguilera (43) se nedávno podělila s kamarádkami o dojmy ze svého druhého požehnaného stavu. Nezapomněla zmínit i těhotenské chutě, které pak jedna z přítelkyň ventilovala i do médií. Christina prý tentokrát ujíždí na spáleném jídle.

S tím ale nepochodila u svého snoubence Matta Rutlera, který jí nebezpečné karcinogenní pochutiny zakázal. Zpěvačka si tak asi musela najít nějakou náhradu, kterou nezvladatelné chutě ošálí. Zároveň si ale podle svých slov dává mnohem větší pozor na množství pozřeného jídla než u prvního těhotenství. Se shazováním kil měla velké problémy a definitivně se jí to podařilo teprve loni.

Že se Aguilera hlídá, je evidentní i z jejích posledních fotografií pořízených během víkendové návštěvy dětského hřiště v Beverly Hills, kam zpěvačka vzala svého syna Maxe. Christině se i v černých šatech maxi délky rýsovalo kulatící se bříško. Stylová blondýnka, která ve své době platila za největší konkurentku popové princezny Britney Spears, se tak letos dočká dalšího přírůstku do rodiny. Podle všeho by to tentokrát měla být holčička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám