Hlavní obsah
Článek

Herečka Joan Collins oslavila 81. narozeniny, ale oproti svým vrstevnicím překypuje vitalitou a životním elánem. Muži se za ní stále otáčejí, ale jen za předpokladu, že si na sebe nevezme šaty s délkou nad kolena.

V Dynastii si sice zahrála už před více než 30 lety, ale o smyslný pohled nepřišla ani v pokročilejším věku. Joan Collins je po pěti svatbách stále atraktivní ženou a není žádným tajemstvím, že jí k mladší vizáži pomáhají na klinice plastické chirurgie.

Slavná herečka ovšem umí své přednosti prodat i jako osmdesátnice a na festivalu v Cannes letos zářila po boku podstatně mladších filmových hvězd. To na sobě ovšem měla květované šaty, které zvýraznily její štíhlé tělo, aniž by odhalily nedostatky.

Na společenské akci v Londýně to ovšem seriálová mrcha přehnala, když zvolila délku šatů neúměrnou k jejímu věku. Při sezení v taxíku se její outfit vyhrnul, a Joan Collins tak ukázala i místa, která plastičtí chirurgové očividně neřešili. Na zadní straně stehen se jí nehezky nařasila svraštělá kůže, a herečka tak neutajila, že patří do stejné generace jako Marilyn Monroe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám