Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcerám cvičitelky Hanky Kynychové (56) už bude za chvíli šest a jsou z nich malé slečny. Podle toho už se také chtějí oblékat a tvrdohlavě si stojí za svým. Hanku to ale těší, i když zpočátku z toho, že se jí narodí dvojčata, a ještě navíc holky, velkou radost neměla.

"Když jsem se to dozvěděla, tak jsem si říkala, to je hrůza, já jim budu muset plést copánky. Teď bych si za to nafackovala. Je to naopak skvělé. A zahájit den ranním rituálem česání je fajn," míní Hanka.

My všechny tři potkali na akci Kočárkem Prahou, kde byly nejkrásnější ze všech. Také si daly na oblékání a stylingu opravdu záležet, a to včetně maminky Hanky. Zajímalo nás, zda Sofii a Alexandru oblékla schválně do odlišných barev sama, anebo si to holky přály.

"Asi by chtěly být odlišitelné, jsou individualistky a budou si chtít módu zřejmě řešit samy, každá za sebe. Když byly malé, tak jsem brala všechno dvakrát, ale poslední dobou už nemůžu. Ještě před měsícem měly aspoň stejné velikosti, ale v posledních týdnech Sofinka oproti Saše hrozně vyrostla a má i větší nohu," řekla Super.cz Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám