Hlavní obsah
Článek

Modelku Andreu Verešovou (43) jsme zřejmě naposledy viděli na módním molu v plavkách. "Už si říkám, že je na čase předat to mladším. Zvažuji, že tahle přehlídka plavek, kterou jste viděli, je poslední," překvapila Super.cz Andrea.

Přitom se na mole mohla pochlubit lepší figurou než valná většina ostatních, i bezmála o patnáct let mladších kolegyň. "Ostatní holky nesleduji, připadá mi to nevhodné. Ale když to slyším od někoho jiného, je to milé. Také nechci končit proto, že bych si to nemohla dovolit kvůli postavě," upřesnila Verešová.

Každá ovšem nemá trpělivost udržovat si postavu opravdu tak tvrdě jako ona. "Sportuji opravdu hodně, miluju jógu, pilates, sportuji s dětmi, jsme venku v zimě, v létě, jen střídáme kolečkové brusle, kolo, plaveme, lyžujeme. Je to celé o životním stylu," míní.

Některé z podobně starých kolegyň ovšem Andree vyčítají, zda má ve svém věku a vzhledem k tomu, že je i díky manželovi finančně zajištěná, zapotřebí chodit plavky někde v provinčních klubech. Když jsme to Andree řekli, hned věděla, oč jde.

"Jednak to bylo v Plzni, kterou za provincii nepovažuji. A pak se jednalo o klub, se kterým spolupracuji už druhý rok. Byla to velkolepá událost s velkým molem a poprvé jsem předvedla kolekci plavek, které se tam prodávají," vysvětlila.

A to, že je zajištěná? "To sice ano, ale chci se o sebe zvládnout postarat sama, i o své děti. Moct si pořídit to, co chci, aniž bych o to musela prosit manžela. A jak říkám, takové akce dělám jen velmi sporadicky. Buď proto, že se mi líbí, anebo přijde opravdu atraktivní nabídka. Byla bych hloupá, kdybych to nebrala," pokračovala.

"A i když říkám, že končím, tak nemohu slíbit, že pokud by mne ve čtyřiceti oslovili na přehlídku Victoria's Secret a já na to ještě měla postavu, že bych odmítla. To by asi neodmítla žádná," uzavřela Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám