Hlavní obsah
Článek

Manželka sběratele Slavíků Karla Gotta (†80) Ivana Gottová (48) konečně změnila účes. A moc jí to sluší!

Moderátorka VIP zpráv nedávno na Cenách Anděl všechny překvapila, když se vytasila s účesem ve stylu ombré, který už dávno nefrčí. Tmavé tóny vlasů, které přecházejí do výrazných světlých odstínů, však Gottové vůbec neslušely a za nepovedenou vlasovou kreaci sklidila kritické ohlasy.

Teď se však Gottová předvedla s účesem, který jí sluší mnohem víc! Moderátorka vsadila na přirozenost a z obrazovky se na diváky smála coby rozverná zrzka. Nový styling Gottové sedí mnohem víc než prapodivné vlasové experimenty, kterými se prezentovala v minulosti. „Baví mě měnit barvy a účesy a překvapovat manžela. Tiziánová jsem už v minulosti byla, takže jsem věděla, jak budu vypadat. Společně s mojí dlouholetou kadeřnicí Petrou čas od času Karla překvapíme novou barvou. On má potom pocit, že má doma pokaždé jinou ženu. Ráda mu po 14 letech společného života dopřeju tyto malé radosti,“ řekla Ivana.

Dvojnásobná maminka Gottová velmi dbá na svou pověst distingované dámy, a tak je s podivem, že se k přirozenějším barvám svých loken neuchýlila už dříve.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám