Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Incident Vlaďky Erbové (42) s exekutory, při kterém prý nešťastnou náhodou nacouvala do jednoho z vykonavatelů, viděl na vlastní oči i její manžel Tomáš Řepka (50). Ten nám v Černošicích v domě, před kterým k události došlo, poskytl exkluzivní vyjádření. A podle něj se zdá, že si myslí, že ze strany zraněného muže šlo jen o výbornou hereckou etudu.

„Celý ten v uvozovkách incident jsem viděl. Vlaďka vycouvávala do kopce a pán ťapal nahoru. To nebyla ani rána, ale takový žďuchnutí. Stalo by se to i mně,“ hájí manželku Tomáš.

„Pán pak stojí na nohou, nic mu není, následně si sedne, a jak ho všechno bolí, srdce a podobně. Ano, je to neštěstí. Můj osobní názor ale je, že kdybychom byli Novákovi, pán se zvedne, opráší kolena a vykonává tu věc, kvůli které přišel,“ myslí si Řepka. Ten při rozhovoru neustále uplakanou Vlaďku konejšil se slovy, že se v životě stávají i horší věci a že když muže propustili z nemocnice domů, nic hrozného se ani nestalo.

Modelka však utrpěla šok a zdá se, že se celou událostí trápí. Podle ní to vypadá, jako by takovou věc udělala schválně. Neustále dokola se dušuje, že šlo skutečně jen o nešťastnou náhodu.

Reklama

Další články

Načítám