Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kde se objeví Aneta Vignerová (36), tam je pořádný rozruch. To platilo dvakrát na otevření prvního monobrandového butiku známé italské značky. Jednak na akci nejkrásnější Češka roku 2009 oblékla proklatě krátkou sukénku, a odhalila tak své dlouhé, hezky tvarované nohy, jednak se akce konala za velké účasti spousty italsky mluvících hostů, kteří jsou pověstní velkým obdivem k ženám. Podporu svojí účastí vyjádřil také italský velvyslanec pan Pasquale D’Avino.

Zajímalo nás tedy, jaký vztah mají Aneta s druhou ambasadorkou butiku Nikol Moravcovou (36) k Itálii. „Miluju Florencii, za prací jsem jezdila často do Milána. K Itálii obecně mám velmi dobrý vztah," říká modelka. „Asi by se líbil i nějaký Ital," rozesmála se modelka, která se nedávno rozešla s přítelem. Proč Anetu bere zrovna Itálie? „Je to inspirativní místo. Italové mají styl a vkus. Když se podívám kolem sebe, tak okamžitě poznám, který chlap je Ital."

To Nikol Moravcová vnímá italské muže zcela jinak než její kolegyně. „Vůbec to není můj styl. Jsou malí a opálení. Já mám radši vysoké blonďáky, já jsem spíš na ty severské typy." Bloggerka a příležitostná herečka objevila zemi ve tvaru kozačky kupodivu teprve před pár lety. „V Itálii jsem byla poprvé minulý rok, a to hned třikrát kvůli blogu, pro který píšu. Poprvé to bylo ve Veroně, potom v Pise a pak v Milánu. Pro mě je tahle země dokonalým zdrojem jídla a módy a podle mě Italové dělají nejlepší kabelky na světě," říká Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám