Hlavní obsah
Článek

Teď už je víc než jasné, že Aneta Vignerová (36) svůj vztah s bývalým přítelem Michalem Zemanem nevzkřísí. Modelka si zvyká na single život a snaží se v něm nalézt pozitiva. Na smutky nemá čas, protože je zavalena prací.

Ptali jsme se jí, jestli hodlá jezdit opět za modelingem do zahraničí, jak tomu bylo v minulých letech. Dávno před tím, než v roce 2009 Vignerová získala vůbec jako poslední žena titul Miss ČR, ji živily výhradně kampaně v zahraničí.

„Přemýšlela jsem nad tím, jestli zase rozhodím sítě v cizině, a nejsem si jistá, jestli chci ještě jezdit tak často ven. Osobně si myslím, že jsem na takové cestování stará," říká Aneta. „Nestěžuji si na nedostatek práce v Čechách. Proč nebudovat kariéru na místě, kde budu v budoucnu žít," říká modelka, kterou si známá italská značka kabelek a doplňků vybrala jako ambasadorku u příležitosti otevření prvního monobrandového butiku.

Aneta se nijak nehroutí, že jí nevyšel další vztah s fotbalistou. „Každý rozchod mě posouvá v práci dál. Člověka to osvobodí a věnuje se více práci. Všechno zlé je k něčemu dobré," dodala Aneta.

Nejkrásnější Češka roku 2009 je přesvědčená o tom, že se dá v modelingu v Čechách vydělat, o čemž řada jejích kolegyň pochybuje. Aneta si díky svému povolání dokonce šetří. „Ráda si koupím hezkou věc, ale zároveň taky šetřím. Rozhodně nejsem holka, která by investovala do kabelek," říká modelka, které se už podařilo pořídit si například vlastní byt.

Reklama

Další články

Načítám