Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Všem těm, kteří nad nestydatou zpěvačkou nadobro zlomili hůl, teď Miley Cyrus (21) dokázala, že má i svou solidnější stránku, a nemusí připomínat jen účinkující erotických festivalů.

Hudební hvězda proslulá oplzlými gesty teď potěšila všechny příznivce, kteří si ji pamatují jako nevinnou školačku ze seriálu Hannah Montana. Miley si ze svého turné odskočila do monackého Monte Carla, kde se předvedla v podstatně lepším světle. Její vystoupení se tak obešlo bez lascivního kostýmu - zvolila dlouhé šaty, které ji nesváděly k výtržnostem.

Na udílení World Music Awards byla Miley za dámu a tentokrát odhalila pouze rameno, což čekal opravdu málokdo. Pokud jde o hudební ceny, Cyrus se vždy prezentovala v podstatně drsnějším duchu. Nyní to ovšem vypadá, že konečně dostala rozum a chce světu dokázat, že se erotickému popu nebude věnovat navěky.

Její perverzní turné má však před sebou ještě několik zastávek po Evropě i USA a fanoušci by byli zajisté zklamaní, kdyby přišli o orgie, které ke koncertům Miley patří jako její vypláznutý jazyk.

Reklama

Další články

Načítám