Hlavní obsah
Článek

V pubertě se Keli Kryfko jako obézní teenager často musela potýkat s posměšky spolužáků. Ti si nenechali ujít jedinou příležitost, kdy mohli jízlivými narážkami zakopat pod zem poslední zbytky jejího sebevědomí. Jenže boží mlýny melou... I když si na to rodilá Texasanka musela počkat celých deset let.

Když Keli končila základní školu, vážila přes devadesát kilogramů a nosila americkou velikost 24 (česká 52 - 54). Ve čtrnácti nezvládla na tělocviku pohybové testy a dozvěděla se, že se o ní ve škole mluví jako o té ‚tlusté holce‘. A v ten moment si řekla dost!

První, co Keli udělala, bylo odbourání limonád a perlivých nápojů plných cukru a přeorientování se na čistou vodu. Postupně přecházela k dalším zdravějším variantám ve svém stravování. „Prostě jsem jen postupovala logicky. Říkala jsem si, že je asi potřeba omezit smažené pokrmy a možná je dobré v hamburgeru nejíst sýr,“ vzpomíná Kryfko.

Během roku a půl její váha ukazovala o 32 kilo méně. Celkem Keli pak zhubla ještě o dalších 13 kilo. Z přírodní brunetky se stala dlouhovlasá blondýnka, která se postupně formovala v typickou americkou krásku.

Své nově nalezené sebevědomí se v roce 2012 rozhodla podrobit zkoušce na místní soutěži krásy Miss Allen, ve které zvítězila. Následovalo získání korunky Miss Limestone 2013 a nakonec i triumf na Miss South Texas 2014.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám