Hlavní obsah
Článek

Letní sezóna je tady. A společně s ní přicházejí trendy a novinky, které jsou jako dělané pro horké letní dny. Jsou netradiční, revoluční, sexy a praktické – přesvědčte se sama!

Víc než jen spodní prádlo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka je víc než jen spodní prádlo. Podprsenka by měla vyjadřovat vaši osobitost, podtrhnout vaše přednosti a nabídnout celodenní komfort. Ať už nosíte jakoukoliv velikost, ať už toužíte po pohodlí nebo sexappealu, na Astratex.cz najdete to pravé. Nepřeberné množství designů a široká škála velikostí – záruka spokojenosti každé ženy. A jaké čtyři kousky by vaší pozornosti určitě neměly uniknout?

Hit č. 1: Revoluční novinka, která konečně dýchá!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lehká, prodyšná, pohodlná – podprsenka Venus 3D SPACER, kterou pořídíte exkluzivně na Astratex.cz. Patentované košíčky této podprsenky jsou vyrobeny ze speciálního dvouvrstvého materiálu, který je neuvěřitelně lehký a prodyšný. Podprsenka reaguje na změny tělesné teploty a odvádí případnou vlhkost. Košíčky jsou naprosto hladké a podprsenka tak není vidět ani pod přiléhavým oblečením. Zásoby ale mizí rychle – bílá je už pouze v pár velikostech a zásoby se tenčí i u černé. Tak neváhejte!

Hit č. 2: Nápadité vrstvení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedinečný design podprsenky Campi zaujme na první pohled. Jemná síťovina a sexy krajka tvoří okouzlující kombinaci. Tento pohodlný a sexy kousek učaruje každé ženě, která touží po jedinečnosti. Po veleúspěšné kombinaci bíločerné varianty je nyní podprsenka Campi v dostání také v čistě bílé. Co na ni říkáte?

Hit č. 3: Dráždivý krajkový komplet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se cítit svůdně? Zahalte se do dráždivé krajky. Průhledné trojúhelníkové košíčky podprsenky Triangle bra, která na pultech přistála rovnou z přehlídkových mol, nenechají žádného muže chladným. A vy se v tomto krajkovém kousku budete cítit neodolatelně. Navíc se bude skvěle hodit pod průsvitné tričko! K podprsence obdržíte zdarma ladící kalhotky a celý komplet seženete hned ve třech barvách! Které dáte přednost?

Hit č. 4: Bandeau podprsenka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Léto přeje hlubokým výstřihům a odhaleným ramenům. Aktuálně jsou trendy tílka s hluboce střiženými průramky, pod která ovšem nemůžete obléknout jakékoliv prádlo. Proto by vám neměla chybět bandeau podprsenka, která se skvěle hodí právě pod taková tílka, do hlubokých výstřihů a také na sport! Elastické mikrovlákno s aloe vera a jojobovým olejem nabídne bezvadnou oporu a pohodlí. Tento trendy kousek seženete v pěti barvách!

Další články

Načítám