Hlavní obsah
Článek

Monika Bagárová (29) se rozhodla konat dobro, a tak vyrazila s dalšími slavnými kráskami Kamilou Nývltovou (34) a Veronikou Procházkovou (37) na odběr krve. Celebrity dorazily do Thomayerovy nemocnice na výzvu pro 3000 nových dárců krve v rámci kampaně Umět žít znamená umět darovat.

„Shodou okolností jsem minulý týden přemýšlela nad tím, že vyrazím darovat krev. Když mě oslovili v rámci tohoto projektu, tak jsem pak už neváhala," řekla nám Bagárová. Zpěvačka rozhodnutí pomoct tímto způsobem potřebným neustále odkládala, neboť má od dětství panickou hrůzu z jehel. „Jako malé mi často brali krev na krevní rozbor kvůli cholesterolu a nebylo to moc příjemné. Teď jsem ale dostala nabídku podpořit výzvu, která má přilákat nové dárce, a chuť udělat dobrý skutek zvítězila nad strachem,“ prozradila Monika.

Zpěvačka trpí vysokou hladinou cholesterolu už od dětství. „Je to dědičná nemoc. Dřív jsem držela speciální dietu. To už neřeším, nebo lépe řečeno jsem to zapomněla řešit. Měl by mě někdo profackovat," směje se Monika a jedním dechem dodává: „Nemoc je v takové fázi, kdy bych se neměla strachovat komplikací. Pro jistotu se ale vyhýbám tučným jídlům."

Přestože se princezna SuperStar chtěla přidat mezi prvodárce a přijela kvůli tomu až z Brna, po odebrání vzorku krve jí to nebylo doporučeno. „Prvním důvodem odmítnutí bylo, že jsem se nedávno vrátila z Indonésie. Paní doktorka mi vysvětlila, že darovat krev může člověk až půl roku po cestě do takovéto exotické země. Bohužel taky nemám dostatečný počet červených krvinek, a nemůžu tak ještě být dárcem. Dostala jsem vitamíny a doufám, že příště už to bude v pořádku. Moc mě mrzí, že jsem nemohla dnes darovat krev a do výzvy se zapojit, ale předávám ji dál mezi své fanoušky,“ dodala Monika Bagárová.

Reklama

Další články

Načítám