Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celý život nosila dlouhé blond lokny, a tak není divu, že se jí po nich občas zasteskne. Přestože se podle svých slov Pamela Anderson (56) zpočátku v krátkém sestřihu necítila vůbec dobře, zvykla si na něj a dnes si prý díky němu připadá volnější a plná sil. I přesto poslední dobou stále častěji sahá po parukách a příčescích, které jsou mnohdy k nerozeznání od jejích původních kadeří. V úterý však při výběru neměla vůbec šťastnou ruku a nejen od médií, ale i od fanoušků to už pěkně schytala.

Nejslavnější záchranářka a Playmate všech dob se účastnila 22. ročníku World Music Awards v Monaku, kde zároveň předávala jednu z cen. Pamela nejspíš chtěla ve Sporting Clubu v Monte Carlu navázat na léta své největší slávy, kdy platila za sexsymbol. Zvolila proto šaty s výstřihem, výrazné kouřové líčení a blond paruku.

Jenže si ji sama 'vylepšila', když ji kvůli bohatšímu dojmu u hlavy natupírovala. Výsledek ale zdaleka nebyl tak parádní, jak čekala. O den dříve přitom se svým staronovým manželem Rickem Salomonem šla povečeřet do nedaleké restaurace A Trego s krátkým rozcuchem a vypadala báječně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám