Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se byli podívat na módní přehlídku plavek pro letošní sezónu, ty nejodvážnější vypadaly, jako by jejich nositelka Taťána Makarenko (34) na sobě měla jen síť jako chytrá horákyně.

"Ale byla tam béžová látka, opravdu," ujišťovala nás Táňa. "Majitelky obchodu mne už znají, takže vědí, že nemám problém obléknout si něco odvážného. Nejsem stydlivý člověk, to by se ani s mojí profesí neslučovalo. Už mají i moje míry v oku, tak nechodím na zkoušky, vždy se nechám překvapit, co budu mít na přehlídce na sobě," překvapila nás v pasáži Černá růže modelka.

A nezůstalo u jediného překvapení. Z pohledu zpod pódia totiž bylo u vystřiženějších nohaviček vidět, že má Táňa na intimních partiích jakési tetování. "To je pokračování hvězdičky, které jste si u mne už asi všimli ve spodní části bříška. Celkem je jich pět a nechala jsem si je udělat už v sedmnácti, protože pětka je moje šťastné číslo," objasnila Makarenko.

A kdo by se domníval, že to muselo příšerně bolet, podle ní by se mýlil. "Víc mě bolelo tetování v oblasti žeber, ale tady ne," uzavřela Táňa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám