Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) po svém náhlém úprku z psychiatrické kliniky Univerzity Karlovy v Praze u Karlova náměstí, kde byla dva dny hospitalizována, opět utíká. A rovnou přes celou Evropu. Její partner Domenico Martucci (47) totiž dostál svému slibu a odvezl Ivetu do Itálie, kde by se měla zpěvačka léčit v renomované léčebně. A jak je u Ivety, která nechala doma syna Artura, zvykem, nechyběly u toho manévry hodné celebrity jejího formátu.

Tentokrát za ně nemohla sama Bartošová, ale její blízcí. Když se totiž dozvěděli, že Martucci chce odvézt po dvouměsíční známosti Bartošovou do italské léčebny, začali bývalou princeznu českého popu přesvědčovat, aby nikam nejela. Jen několik desítek minut před příjezdem Martucciho se dokonce u Ivetiných dveří objevil její bývalý manažer Jarek Šimek. Toho ale údajně Bartošová ve dveřích přesvědčila o Martucciho dobrých úmyslech. Proto se na podpatku otočil a zase odjel. Předtím ale Bartošové věnoval andělíčka, který ji má v Itálii chránit.

Další zádrhel nastal, když přijel Martucci. Ten si totiž pro tuto příležitost ve svém vozovém parku vybral malinkého kabrioleta značky Alfa Romeo Spider. A právě v tom byl kámen úrazu. Ital, který je zvyklý ze svého kraje na příruční zavazadla, nepočítal s tím, že si Iveta s sebou bude chtít vzít lodní kufr.

„Vůbec se nevejde do kufru auta. Jenom zírám, kolik si toho Iveta sbalila,“ postěžoval si s úsměvem na tváři Ital reportérovi Super.cz. „Takže teď nevím, jestli bude chtít jet. Jdu to zkusit znovu, jestli si nevezme menší zavazadlo,“ smál se Ivetin přítel, který se po půlhodině prohrabování a vyhazování zbytečností vrátil s mnohem menším kufrem. Po několika minutách bylo hotovo. Nutno ale podotknout, že to, co Iveta vyhodila z lodního kufru, přibalila do ručních zavazadel, které Martucci musel dát do zadní části vozu.

V tom nakráčela k autu zpěvačka, o jejíž zdraví se v těchto dnech strachuje celý národ. A vypadala opravdu skvěle. „Už se těším, až budeme na cestě. Napište hlavně, že si bereme hodně drog a alkoholu,“ vychrlila ze sebe Bartošová, který se smála na všechny strany, jako by byla pod uklidňujícími prášky. Přestože se snažila vypadat v pohodě, opak je pravdou.

Kam Iveta odjela? Kdy se vrátí? Podle Martucciho to neví přesně ani oni. „Pojedeme určitě do Benátek, kde budeme nějakou dobu. Musím toho Ivetě dost ukázat a ona se musí psychicky srovnat. Takže se buď vrátíme za čtyři dny nebo za čtyři roky,“ svěřil se Super.cz Martucci. Ten taky prozradil, kdo bude hlídat Artura, který se do kabrioletu nevešel. „Bude se o něj nejspíš starat chůva. S námi totiž nejede,“ ukončil povídání rázně italský hřebec, než vyrazil přes Plzeň směrem do Německa, kde se chystal s Ivetou strávit v Mnichově noc před další cestou na slunný jih. Kvůli neodbytným reportérům, kteří jim ale byli v patách a jež se dvojice snažila setřást, nakonec dorazili dvě hodiny po půlnoci do Rakouska. Super.cz vás bude o dalším dění okolo Ivety informovat.

Reklama

Další články

Načítám