Hlavní obsah
Článek

Biatlonistka Gabriela Soukalová se zcela vymyká zažitým představám o profesionálních sportovkyních. Na rozdíl od mužně vypadajících kolegyň Martiny Sáblíkové nebo v minulosti Kateřiny Neumannové by se díky svým půvabům mohla klidně poměřovat s modelkami.

Medailistka ze Soči miluje módu a ráda o sebe dbá. Přípravy na včerejší galavečer Biatlonista roku tedy nepodcenila. My jsme Gábinu načapali zrovna během poslední zkoušky večerní róby v salonu návrhářky Beaty Rajské. „Mám slabost na módu Beaty Rajské, ať už se jedná o šaty nebo o její kožené bundičky," promluvila jedna z nejkrásnějších českých sportovkyň o tvorbě návrhářky, která ji oblékla na stejný galavečer už loni. „Už minulý rok odvedla vynikající práci na Biatlonistovi roku," říká sportovkyně. „Gábina není jen hvězda biatlonu, ale při každé návštěvě vždy rozzáří náš salon," říká Rajská, která pro Soukalovou vytvořila šaty bez ramínek inspirované čerstvě napadaným sněhem.

Gábina je typická parádnice, která ráda nosí sukni a podpatky. Zajímavé je, že o sebe dbá i během závodů. Do boje by nikdy nevyrazila bez make-upu a upravených vlasů. „Není to běžné, ale pro mě je to důležité. Kdybych se necítila dobře, tak by se to jistě odráželo i v náladě," říká držitelka stříbrné olympijské medaile ze Soči, která miluje nakupování. „Každá žena se ráda líbí, takže se mezi ně řádím. Nakupování je pro mě relax, bohužel na něj často nemám tolik času, jak bych si představovala. Ale zase když už ano, tak si to užiji."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám