Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Se seriálovou tvorbou se letos na Primě doslova roztrhnul pytel. Po Svatbách v Benátkách s Hanou Gregorovou a Všech mých láskách s Dagmar Havlovou dojde i na třetí projekt s hvězdným obsazením.

Na seriálovou expanzi ovšem není v Česku dostatek herců, a tak opět dochází k přetahování známých tváří mezi konkurenčními stanicemi. Václav Postránecký je spojován s „nováckými“ Doktory z Počátků, ale na Primě se objeví ve zbrusu novém seriálu Vinaři, čímž naváže na film Bobule. Sedět na dvou židlích zároveň ovšem nebude moci věčně, a tak si nejspíš bude muset mezi dvěma rolemi vybrat.

Ve Vinařích mu budou společnost dělat Tereza Kostková či Hynek Čermák. Režijní supervize se ujal Jiří Vejdělek, který stojí za diváckými hity Účastníci zájezdu a Ženy v pokušení.

„Jsme velmi rádi, že můžeme spolupracovat s takovými osobnostmi, jako je pan Postránecký nebo režisér Vejdělek. Věříme, že nový seriál diváky nadchne svou pozitivní atmosférou,“ uvedl programový ředitel Prima Group Roman Mrázek o novém seriálu.

Otázkou ovšem je, zda televizní trh nebude přesycen, protože Prima nadále počítá s Cestami domů. V repertoáru tak má už čtyři seriály, které budou o diváky bojovat s konkurencí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám