Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to poprvé, a nejspíš ani naposledy, co si větřík pohrál s šaty vévodkyně z Cambridge (42). Poprvé se tak stalo v červenci 2011 během její návštěvy Kanady. Následně po delší pauze sychravé počasí zastihlo britský královský pár začátkem dubna hned po přistání na letišti na Novém Zélandu. Kate v náručí držela prince George, a tak si vítr s její sukní mohl dělat, co chtěl. A nyní je jasné, že se podobná nepříjemnost Kate stala i o pár dní později v Austrálii!

A to dokonce ještě v mnohem pikantnější formě... Snímek byl totiž pořízený už v polovině dubna během třítýdenní oficiální cesty po Novém Zélandu a Austrálii fotografkou Diane Morel. Princezniny lehké letní šatičky se daly do pohybu kvůli silnému větru z helikoptéry. Zahraniční média mluví dokonce o tom, že mohla být naostro. Podle nás by si ale nic takového nedovolila a pouze zvolila tanga.

„Už jsem pořídila stovky fotek královského páru, ale když jsem zjistila, co se mi nechtěně podařilo zvěčnit, zůstala jsem v šoku,“ uvedla Morel, která se následně rozhodla výdělky z prodeje této konkrétní fotografie dát na dobročinné účely.

Pohár trpělivosti ale tímto definitivně přetekl královně Alžbětě II., která už v minulosti měla vůči oblékání Kate výhrady a kolové sukně a šaty se jí zdály být příliš ‚riskantní‘. I proto se nyní má o garderobu princezny, která se během posledních let stala módní ikonou, starat stylistka Angela Kelly, která oblékala samotnou královnu dvacet let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám