Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrhářka Jana Berg uspořádala módní show na podporu nadace, která podporuje ženy, jež kvůli rakovině přišly o prsa. A aby na problematiku dostatečně názorně upozornila, róby, a to i hodně průsvitné, musely modelky obléknout bez podprsenek. Dal se čekat problém. A také přišel. Jedné z modelek vykoukla mezi krajkami bradavka.

Šaty předváděly královny krásy Jitka Nováčková, Denisa Domanská nebo Carmen Justová. Jen Jitka dostala šatičky, které jí držela alespoň tenká ramínka.

U všech ostatních krásek hrozilo, že ze šatů vyklouznou a ukážou více, než by si přály. Nakonec nezradil model s velkým výstřihem, ale ten, který byl ušit z krajky. Ten na módním mole předvedla nádherná brunetka, finalistka České Miss 2010 Kateřina Votavová.

I když ukázala víc než chtěla, těžkou hlavu si z toho nedělala. I ve světě je běžné, že pod průsvitné hadříky mají modelky zakázané spodní prádlo. Bradavky Karoliny Kurkové a dalších topmodelek už viděl také celý svět!

Reklama

Další články

Načítám