Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milovníci seriálových smrští se mají na co těšit. Prima se rozhodla na divácká srdce zaútočit nejen seriálem Svatby v Benátkách, který se bude točit kolem partnerských vztahů a manželství, ale i další seriálovou novinkou Všechny moje lásky.

A zdá se, že Prima se rozhodla sázet na úspěšné tváře, které sklízely divácké ohlasy u konkurenčních televizí. Hlavní hvězdou má být Dagmar Havlová (71), která se letos díky pokračování Sanitky stala absolutní vítězkou ankety TýTý. A právě Sanitka na České televizi válcovala pořady komerčních televizních stanic.

Nový seriál navíc vzniká pod scenáristickou taktovkou Rudolfa Merknera, jenž je podepsán pod oblíbeným seriálem České televize Vyprávěj. V něm si zahrála i další hvězda nového primáckého seriálu Roman Vojtek (52). A to není všechno.

V zákulisí sílí spekulace o tom, že se Prima chystá vytáhnout další eso z rukávu - herce Petra Rychlého (58) z novácké Ordinace v růžové zahradě! Informaci o přetažení hvězdy Ordinace ale Prima nechce komentovat.

„V tento moment nebudeme potvrzovat další herecké obsazení než ta jména, která jsme už oficiálně zveřejnili, seriál je opravdu na samém počátku příprav a vývoje,“ řekla Super.cz PR manažerka Primy Jana Mrákotová. Kromě Havlové a Vojtka jsou tak jistí ještě Monika Zoubková (taktéž hrála v Ordinaci), Miluše Šplechtová a Miloslav Mejzlík.

Reklama

Další články

Načítám