Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mysleli jsme si, že Agáta Prachařová (38) prohlásila, že spodní prádlo a plavky už na mole předvádět nebude, ale dočkali jsme se překvapení. "Já chodím všechno, záleží na tom, co mi za to dají," řekla Super.cz modelka po přehlídce plavek, kde byla jednou z devíti modelkovských hvězd.

Jako jediná ovšem měla zadek a stehna pořád zakryté, ať už krajkovými kraťásky nebo plážovou hazukou. "Už jsem stará," vymlouvala se, načež jsme ji upozornili, že veteránkou na přehlídce nebyla ona, ale ještě o pár let starší Andrea Verešová (43). "Jenže já nemám tak dobré geny jako ona anebo možná pevnou vůli nebo dostatek času," mínila Agáta.

A co jí na jejím těle nejvíc vadí? "Asi všechno, ale nejvíc tlusté nohy a divná, malá prsa," svěřila Agáta. Trenýrky ale nosila prý na mole z jiného důvodu. "Mám strašnou modřinu na stehně, tak jsem nechtěla, aby si někdo myslel, že mě manžel mlátí," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám