Hlavní obsah
Článek

Se zpěvákem a skladatelem Martinem Maxou (63) se udála velká proměna. Zatímco dříve jsme ho vídali výhradně ve vytahaných džínsech a sto let starém tričku, poslední dobou sbírá od módních policistů jen plusové body. Dokonce i obávaný módní kat Filip Vaněk ho nedávno pochválil, a kdyby ho potkal na párty k otevření obchodu s luxusními hodinkami, jistě by ho pochválil znovu.

"To já ne, to tady slečna," ukazuje Martin na svou manažerku Zitu a vysvětluje: "Já jsem odchován táborovými ohni, co mám na sobě, mě nikdy netrápilo, ale Zita mě nepustí mezi lidi, dokud si neoblíknu předepsaný dress code. Což je pro mě, mimochodem, to nejcizejší slovo, jaké znám," směje se Maxa.

V tmavém obleku vypadal Martin i díky své postavě jako James Bond. "K tomuhle má ještě senzační kravatu, ale tu jsme ani jeden neuměli uvázat, tak jsme udělali z nouze ctnost a nechali to takhle ležérně," směje se Zita.

Změna v oblékání Martinovi každopádně velmi prospěla. Tento večer by navíc od módních policistů získal jistě i cenu v soutěži družstev, jelikož zpěvák a jeho "oděvní manažerka" působili na párty jako nejsladěnější dvojice.

Pár vypadal, že má k sobě bližší vztah než jen jako zpěvák ke své manažerce. Že by měl Maxa novou lásku? Martin si vždycky potrpěl na blondýnky. "Řekla bych no comment, ale to by znělo asi dost blbě," směje se Zita. "Máme pracovní vztah a přátelský," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám