Hlavní obsah
Článek

Dělal ze sebe milujícího partnera, kterému nikdy nešlo o majetek a peníze, ale teď se chová úplně jinak! Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) krátce po její smrti veřejně vyhlásil, že i kdyby měl právo na dědictví, přenechá ho Arturovi, a pateticky sliboval, že hned po pohřbu se z domu Ivety, v němž sedm měsíců pobýval jako její manžel a další zhruba dva roky prakticky jako zahradník a uklízeč, se svými osobními věcmi odstěhuje. To se nestalo. Známe důvod!

„Josef čeká na to, až ho vyzve notář k jednání. Až teprve podle toho se uvidí, co bude dál,“ tvrdí zdroj z rodiny říčanského usedlíka, který prý už změnil názor a hodlá o finanční injekci z dědictví mocně zabojovat.

Jeho nejnovější plán naznačuje, že asi dobrovolně skutečně neodejde. Dědické řízení sice může trvat jen pár týdnů, ale také pár let. A do té doby by okupoval vlastně úplně cizí dům. Iveta si ho pořídila totiž dávno před tím, než s ním začala randit.

Podle našich zpráv ale tvrdě narazí, neboť se prý měl dotknout Ladislava Štaidla, otce Artura, který se s ohledem na něj údajně začal ve věci osobně angažovat a má mít v plánu proti Rychtářovi tvrdý protiútok. Tak uvidíme, kdo s koho…

Reklama

Další články

Načítám