Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Známý bojovník proti nepravostem, které jsou páchány na ženách, Zdeněk Macura nabídl svou náruč i nepřehlédnutelné postavičce domácí hudební scény, která si na vlastní kůži vyzkoušela, jak funguje jeho chaloupka poslední záchrany.

Macura má pro zpěvačky očividně slabost, a tak se po boku Marie Pojkarové poprvé předvedl jako herec. Před kamerou toho ale příliš předstírat nemusel, protože ztvárnil sám sebe - vlídného muže, u něhož mohou ženy nalézt útěchu. Macura si kvůli videoklipu pořídil zbrusu nové montérky a předvedl, že mu herectví rozhodně není cizí. Na Oscara to sice není, ale v Kameňáku by ostudu nenadělal.

Marie Pojkarová, která má na svědomí i video, v němž si nebezpečně pohrává s rozkrokem Bohuše Matuše, tentokrát polevila, a namísto provokace vsadila na bohulibý záměr. Klip k písni Já půjdu dál totiž lidovým způsobem upozorňuje na nebezpečí domácího násilí, které je mnohem závažnějším problémem než hudební nevkus. Potenciální oběti se tak v doprovodu její písně dozvědí, že v případě ohrožení Zdeňkova chaloupka funguje lépe než Policie ČR.

Nejhorší zpěvačka roku se bude muset pořádně snažit, aby svůj titul obhájila, protože o hudební bizarnosti není v Česku nouze. Na svou trofej je náležitě hrdá, a dokonce jí vedle plyšových pand posloužila jako rekvizita při natáčení, během něhož očividně nebyla o legraci nouze. Zdeněk Macura tehdy ještě netušil, že Ivetě Bartošové zbývají poslední dny života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám