Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O víkendu v Cannes proběhl závěrečný ceremoniál uzavírající 67. ročník tamního mezinárodního filmového festivalu. Účastnila se jej celá řada celebrit, a to nejen ze světa filmu. Po červeném koberci se prošla a fotografům zapózovala například i francouzská modelka Aymeline Valade, která je důvěrnou přítelkyní Cary Delevingne.

Z modelčina těla bylo sice vidět minimum, odhalila v podstatě pouze paže a dekolt, ale i to stačilo k tomu, aby si Aymeline odnesla pomyslný titul ‚nejvyzáblejší celebrity‘ celého festivalu.

Devětadvacetiletá blondýnka, která je na prestižním serveru models.com na 31. příčce v TOP 50 modelek světa, se samozřejmě v Cannes se svou slavnější kolegyní Carou (5. v žebříčku TOP 50) setkala a zdálo se, že jsou si velmi blízké.

Obě se účastnily například jedné z doprovodných akcí, kde jako by se Aymeline Caru snažila dostat z nějakého splínu. Dokonce ji několikrát políbila na ruku a čelo. U toho si povídaly s Lily Allen, která s nimi seděla u jednoho stolu. Že by se drobná Francouzka ujala role ‚Vendulky utěšitelky‘ kvůli Cařině nejspíš nevydařenému vztahu s herečkou Michelle Rodriguez?

Reklama

Další články

Načítám