Hlavní obsah
Článek

Bývalý muž Ivety Bartošové (†48) Jiří Pomeje (†54) sice rád mluví, a to tak, že jeho řeč připomíná kadencí kalašnikov, je ale až s podivem, že po rozvodu s bývalkou o ní prakticky nikdy nemluvil. Vyhýbal se tomu, aby ji pomlouval, pouze varoval, že když se vážně nepůjde léčit, dopadne špatně. Když se nyní objevila jeho údajná zpověď plná nechutných detailů z Ivetina soukromí, mnozí nevěřícně kroutili hlavou, proč měl zapotřebí takhle se opřít do ženy, která se již nemůže bránit, a měli ho proto za odpornou hyenu.

Pomeje, k němuž se posléze obrátily zády i některé známé osobnosti, se však brání s tím, že nikomu žádný rozhovor nedal.

„Od rozvodu jsem se programově a zásadně nevyjadřoval na toto téma a to trvá až do dnešního dne. Dali za těchto okolností do mých úst přímé řeči, přitom jsem žádný rozhovor nikomu neposkytl,“ zlobí se a od svého údajného vyjádření se tak rázně distancuje.

„Mám svou rodinu. Nikdy pro mě nic nebylo víc. A už nikdy se na toto téma nechci vyjadřovat,“ dodal k tomu na sociální síti. Autorka zpovědi uvedla, že informace od něj měla z dřívější doby, když Iveta s Pomejem žila, čemuž se muž brání s tím, že mnoho věcí musela slyšet v soukromí a spíš i od Ivety, s kterou hojně spolupracovala.

Reklama

Další články

Načítám