Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po vítězství v letošním pěveckém klání Eurovize je rakouská kontroverzní senzace vystupující pod uměleckým jménem Conchita Wurst na roztrhání. Není divu, že přišla i nabídka z věhlasného londýnského nočního klubu G-A-Y. Umělec, vlastním jménem Tom Neuwirth, se zde v sobotu večer představil i se svou písní z Eurovize Rise Like a Phoenix a zvolil k tomu dost odvážný kostým.

Přes flitrové body měl precizně nalíčený zpěvák s nalepenými řasami a plnovousem už jen cár látky zakrývající jeho pozadí. Chybět nemohly síťované punčochy a lodičky na jehlách, tentokrát v neonově žlutém odstínu.

Sobotní večery v tomto nejslavnějším londýnském podniku pro gay menšinu vždy patří některé z hudebních stálic. Vystupovali zde i Lady Gaga, Miley Cyrus, Kylie Minogue, Adele, Beyoncé, Alicia Keys, Amy Winehouse, Cher, Britney Spears, Madonna, Rihanna, Justin Bieber a spousta dalších. Conchita se tak zařadila do velmi hvězdné společnosti...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám