Hlavní obsah
Článek

Po smrti Ivety Bartošové (†48) se plačtivý vdovec Josef Rychtář (65) svěřil s tím, že během pár dnů měl i s pěnicí odletět na dlouhou dovolenou do Thajska. Dlouho slibované prázdniny měly zpěvačce pomoct načerpat sílu a chuť do dalšího života. Pokud jsou ale následující slova pravdivá, a vzhledem k důvěryhodnosti zdroje se taková být zdají, nemá se opravdu čím chlubit!

Dovolenou Ivetě slíbil hned, jak ji pomocí psychologického nátlaku a údajně také vyhrožováním smrtí Arturovi získal zpět do své moci po jejím útěku se Zdeňkem Macurou do Itálie. Až deset měsíců poté ale chtěl svůj slib realizovat. Jenže prý za hodně zvláštních podmínek!

Zdá se, že i když znal její vztah k novinářům, stejně jako předešlí její partneři na ni nebral ohled a potají se za jejími zády domlouval na kupčení s Ivetou. Rychtář prý měl schůzku se zástupci jedné agentury, která prodává fotografie různým médiím.

„Josef Rychtář se s nimi domlouval, že když jemu a Ivetě zaplatí dovolenou v Thajsku, budou mít exkluzivní fotografie, které si budou moci výhodně zpeněžit. Jednoduše řečeno: neštítil se jednat o tom, jak Ivetu výhodně prodat,“ svěřil se nám důvěryhodný zdroj.

Ani na dovolené, na kterou se tak těšila, by tak od novinářů neměla chvilku klidu. A kdo ví, zda se tuto informaci nedozvěděla a nemohla mít před sebevraždou vliv na její psychický stav…

Reklama

Další články

Načítám