Hlavní obsah
Famous
Článek

Martine McCutcheon je pro české diváky nejznámější asi rolí sekretářky britského premiéra – hrál ho Hugh Grant – ve filmu Láska nebeská. Ve Velké Británii oblíbená herečka ale možná nepatří mezi favoritky královny Alžběty II. (†96) V roce 2005 totiž použila záchod, který měla panovnice pro osobní potřebu. Martine potkala panovnici ve dveřích toalety po vymočení. A britská vladařka rozladění neskrývala.

Osmatřicetiletá herečka se měla potkat s královnou na utkání póla v roce 2005. Než však mohla před vladařkou udělat pukrle, přepadla ji nutkavá potřeba k močení. A tak běžela na nejbližší toaletu. Jenže ta byla soukromá královnina.

„Byli jsme na utkání póla a měli se potkat s královnou, když jsem najednou potřebovala čůrat. Požádala jsem královnina komořího, kde je nejbližší záchod, a on mi řekl, že dole, ale že se nepředpokládá, že ho použiju, protože je určen pro Její Výsost. Je to královská toaleta, ale ona tu ještě není, tak tedy běžte a použijte ji. Pak jsem uslyšela někoho klepat na dveře a volala jsem, aby minutu počkal. A když jsem vyšla ven, byla tam královna a její asistent. Nevypadala vůbec nadšeně a já nevěděla, zda udělat pukrle, nebo utéct. Asistent se na mě podíval, jako by říkal, abych vypadla, tak jsem utekla. Takže jsem jednou z mála lidí, kteří použili královnin záchod,“ svěřila McCutcheon v rozhovoru pro deník Mirror.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám