Hlavní obsah
Článek

Andrea Kerestešová (39) má poměrně rozjetou kariéru, v televizi se pravidelně objevuje ve sledovaném seriálu Cesty domů, hraje v Divadle Palace, do kin se chystá její nový film s názvem Všiváci a připravuje výstavu svých fotografií. I přesto herečka už začíná pomalu uvažovat o založení rodiny. My jsme se s ní naposledy potkali zrovna v momentu, kdy si se svou kamarádkou Lenkou Zahradnickou na klinice asistované reprodukce nechaly ze zvědavosti udělat test plodnosti.

„Přijde mi zajímavý zjistit, jak na tom moje tělo je. Dřív jsem tyhle otázky moc neřešila, ale jak přibývají léta, začnou být děti aktuální téma,“ říká Kerestešová. Nevypadá to, že by herečka začala s partnerem Mikolášem Růžičkou pracovat na dítěti hned zítra. „Samozřejmě, že uvažujeme o miminku, je to největší zázrak, který člověk na zemi může zažít. Plánování si ale necháváme pro sebe, je to velmi intimní záležitost,“ říká Andrea.

Slovenská kráska si nechala pro sebe, jak v testu plodnosti dopadla. Jednak by se s takovou informací nikdy nedělila s veřejností a jednak ještě přesný výsledek nezná. „Čeká nás ještě druhá část testu. A výsledek stejně neřeknu, je to přece lékařské tajemství a moje osobní zároveň.“

Taky Andreina kolegyně Lenka Zahradnická je potěšená, že mohla svým činem upozornit na Národní den neplodnosti a je zároveň ráda, že má test za sebou. „Byla jsem ze začátku trochu nervózní. Ale doktorka Višňová nám vše důkladně vysvětlila a samotné vyšetření nebylo v ničem problematické,“ říká Zahradnická.

Reklama

Další články

Načítám