Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) prozradila, že v dětství bylo jejím snem být modelkou. Ve třinácti letech nafotila profi snímky. Kvůli svému snu dokonce onemocněla poruchou příjmu potravy, anorexií. Z Míši kuličky byla holka vážící 45 kilogramů. Tak moc o kariéru modelky stála. Nakonec to ale naštěstí nedopadlo a Míša teď září na prknech, co znamenají svět.

"Jako každá holčička jsem se viděla na módních molech, na Miss. S kamarádkou jsme se ve třinácti přihlásili do modelingového kurzu. Protože jsem byla na modeling malá, ve finále jsem se naučila akorát líčit, chodit narovnaná a dělat pěkné otočky. A také se hýbat před foťákem," řekla Super.cz Míša.

Kvůli snu onemocněla poruchou příjmu potravy. "Je pravdou, že jsem měla problémy s anorexií, ale jsem ráda, že je tohle období za mnou. Jsem spokojená a šťastná i bez modelingu. Zpívám, dobře mě to živí, a to je sen každé holky. Dělat práci, která je především koníčkem," prozradila Nosková.

Když se s odstupem času dívá na své první profesionální fotky, musí se smát. "Přijde mi to strašně vtipný. To zpívání mi jde fakt o dost lépe než modeling," dodala Míša, kterou čeká pracovní léto i podzim. Získala hlavní role v muzikálech Sněhová královna a Mamma Mia, kde se bude alternovat s Ivanou Chýlkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám