Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a finalistka České Miss Veronika Kašáková vyrůstala v dětském domově, nyní konečně našla svoji novou rodinu. Poprvé promluvila o svém partnerovi Milanovi Sovadinovi a prozradila, že dokonce plánují svatbu.

"Mám přítele od srpna a nechám si ho ještě hodně dlouho. Plánujeme svatbu. Říká, že šetří na prstýnek, termín nevím, tak uvidíme. Věřím, že to bude brzy. Řekl mi, že když se neumístím na Miss, tak si mě vezme," usmívá se zamilovaná Veronika.

"Jsme přesvědčeni, že jsme jeden pro druhého ten pravý. Těším se, že bych někomu patřila," upřesňuje modelka. Otázkou je, zda bude dodržena tradice a povede ji k oltáři její tatínek, který ji s maminkou odložil do dětského domova, když byla ještě malá.

"Doufám, že mě povede k oltáři. Táta mi po Miss volal, že se úplně zbláznil, když mě viděl. S maminkou jsem ještě nemluvila. Asi nejsou naše vztahy klasické, jako mají ostatní, ale v rámci možností jsou pěkné," dodala Kašáková. Dokáže odpustit svým rodičům, že ji odložili? "Odpustím, ale nezapomenu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám