Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Německá topmodelka Heidi Klum (38) se objevila na titulní straně magazínu GQ již několikrát, a to v řadě zemí. Tentokrát bude červencové číslo ruského GQ zdobit její fotografie, která dokazuje, že modelka ještě zdaleka nepatří do starého železa a i po čtyřech dětech se může měřit s o dvacet let mladšími kolegyněmi.

Při pohledu na její dokonale vyhlazenou kůži a postavu bez jediné chybičky však musí kdekoho napadnout, jestli nejde jen o precizní práci korektorů magazínu ve photoshopu. Není to totiž tak dlouho, co se Heidi podařilo natočit na pláži s manželem Sealem. To její postava v plavkách zdaleka nevypadala tak přitažlivě. Zdála se totiž být poněkud maskulinní. To ovšem nic nemění na tom, že na svůj věk a po čtyřech dětech má Heidi tělo výstavní.

S odvážným focením obálek pro GQ má modelka bohaté zkušenosti. Velice sexy snímek měla například na prosincovém čísle německého vydání v roce 2004, kde se objevila ve vysokých latexových kozačkách, černých kalhotkách a s šálkou kolem krku, která jí zakrývala poprsí. Bez podprsenky byla také o rok později v německé srpnové edici časopisu, poprsí si tam zakrývala rukou a přidala smyslné olíznutí rtů jazykem.

Minulý rok Heidi také sundala podprsenku pro německý červencový GQ a měla na sobě pouze podvazkový pás. Ovšem třeba v březnu 2009 se v německém vydání svlékla úplně do naha, seděla na černém taburetu s černě nalakovanými nehty a se širokým úsměvem od ucha k uchu.

Reklama

Další články

Načítám