Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová konečně prozradila pohlaví svého potomka, který se narodí už za čtyři měsíce. Andrea je v pátém měsíci těhotenství a konečně se dozvěděla, zda s partnerem Radkem čekají holčičku, nebo chlapečka. Jde o jejího prvního potomka, a tak není divu, že byla velmi zvědavá.

"Už pohlaví známe. Bude to kluk. Už to ví rodina, nejbližší, tak už to nemusím tajit," řekla Super.cz Andrea, která se ještě před porodem stihne vdát. Svatba bude velmi brzy. "Původně jsme mysleli, že se opravdu vezmeme v zahraničí u moře, ale nakonec jsme se domluvili, že uděláme svatbu v Čechách na jednom velmi krásném místě, kde bude jen rodina a nejbližší přátelé. Datum neprozradím, a přiznám, že to bude v druhé půlce června," dodala Kalivodová, která vypadá v těhotenství fantasticky.

"Nohy a zadek mi naštěstí nerostou. Přibírám jen tam, kde bych měla, a stává se ze mne opravdová žena krev a mléko. Nosím teď velikost čtyřicet, a pokud jde o podprsenku, přestává mi stačit déčko," uzavřela budoucí maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám